Wat?

Open Producenten Dag 

Vlaanderen barst van bedrijven en producenten die met passie en vakkennis producten van topkwaliteit op het bord weten te toveren. Om onze fantastische voedingsproducten en -innovaties in de spotlights te zetten, organiseren Vlaanderen, VLAM, Vlaio en Fevia Vlaanderen op zaterdag 23 en zondag 24 oktober de eerste editie van Open Producenten Dag.  Want zonder topproducenten geen topgastronomie, en al zeker geen Flanders Food Festival.

Proef de passie en het vakmanschap

De Vlaamse producenten, telers, kwekers en boeren staan te popelen om hun producten, productieproces, innovatie en bovenal hun passie met jou te delen! Hun deuren staan wagenwijd open, het enige wat jij hoeft te doen is via onze handige zoektool beslissen welke deuren je allemaal wil binnenwandelen! 

Hulp nodig bij het beslissen? Bekijk dan zeker even de ‘keuze van de experts’ en de ‘keuze van de redactie’ en ontdek waar onze Vlaamse topchefs en culinaire journalisten een bezoekje plannen. 

Hieronder kan u de zone op de afbeelding aanduiden die later effectief getoond zal worden.